C o a c h i n g  en  m e d i a t i o n :

individuele coaching, relatiecoaching, mediation

Ik bied je mijn empatische aanwezigheid en luister met compassie naar je verhaal. Samen ontdekken we jouw innerlijke wereld. Ik leer je hoe je anders kunt communiceren met jezelf en mensen in je leven.

Thema’s waar ik me door mijn eigen ervaringen in verdiept heb zijn: liefde en relaties, rouw, omgaan met verandering en verlies, leven met ziekte, echtscheiding, co-ouderschap, geweld, stigma, bewust opvoeden.

  • individuele sessie
  • sessie met/over je kind
  • relatiesessie met je partner
  • sessie over scheiden en co-ouderschap
  • rouwsessie
  • leren leven met ziekte
  • sessie over communicatie op je werk

Tarieven:

Indien je vragen of wensen hebt over mijn tarieven, neem dan gerust contact met mij op.