Ik was bang voor mijn grote verdriet. Bij jou voelde ik me veilig, want je bent warm, integer, aandachtig en puur. Je benoemde voor mij de kern. Empathisch, liefdevol. En toen kwam er weer rust.”

Rouw-workshops en rouwcirkels 

Mijn aanbod voor rouw de komende periode:

  • Online Cursus over Rouw: 4 sessies van 2 uur. (vraag me meer hierover via email)
  • Online Rouwcirkel: samen rouwen in een kleine, veilige groep, sessies van 2 uur. (vraag me meer hierover via email)
  • Rouwcirkel voor Vrouwen. (vraag me meer hierover via email)
  • Cirkel voor Rouw over de Wereld. (vraag me meer hierover via email)
  • Ruimte voor Rouw Dagen

rouwsessies

Ik geef ook rouwsessies aan families, stellen, vriendengroepen en individuele mensen met rouw. Het ruimte maken voor rouw kan ontspanning geven en de weg vrijmaken naar zingeving en naar het vieren van het leven.

lichaamsgerichte rouwsessies

Je lichaam rouwt altijd mee en heeft je veel te vertellen over je emoties en over waar jij behoefte aan hebt tijdens jouw herstel. Je rouw wil graag erkend worden met compassie. Het onder begeleiding contact maken met je lijf en je pijn kan een helende, transformerende ervaring zijn. Zo anders dan wanneer je er alleen mee blijft.

Ik help je om de verbinding met jezelf via je lijf te maken en de signalen die je aandacht vragen te herkennen. Je verliezen hoeven niet weg, ze horen bij je en bij je leven erna. Je kunt leren om er vriendschap mee te sluiten en er zelfs een liefdevolle band mee te ervaren. Dit kan je helpen om weer richting en regie te vinden in je leven.

rituelen voor jouw rouw

Een ritueel is een symbolische daad, die iets zichtbaar, tastbaar, bewust maakt. Rituelen helpen ons om aanwezig te zijn bij wat er in ons leven is gebeurd. Ze vergroten ons begrip daarvan en geven er betekenis aan.

Ik kan je ondersteuning en inspiratie bieden bij het vinden van een persoonlijk ritueel dat bij jou en bij je verlies past. Het kan je helpen om een verliesdrempel te nemen en ondersteunen bij het terugvinden van de rust, flow en waarheid op jouw levenspad.